Not known Facts About افت مصرف کالری در ایران

«کاهش وزن با رژیم فستینگ یا روزه طبی می‌تواند فعالیت مغزی شما را تغییر دهد»

یک عامل موثر دیگر هم تداوم سرکوب دستمزد در سال‌های اخیر است. شورای عالی کار به عنوان متولی اصلی تعیین حداقل دستمزد مانع از واقعی شدن دستمزد بر اساس سبد معیشت می‌شود. پیامد سرکوب دستمزد، بزرگتر شدن شکاف دستمزد و هزینه است که کارگران بخش کشاورزی و ساختمان را بیش از دیگران هدف قرار می‌دهد اما تنها به آنها محدود نمی‌ماند چرا که بخش بزرگی از کارگران بخش صنعت نیز از سرکوب دستمزد زیان می‌بینند.

بهترین سریال‌های کره‌ای با بازی سونگ جی هیو؛ از «جومونگ» تا «رستوران جادوگر»

در صورتی که از درست بودن آدرس وارد شده اطمینان دارید، مجدداً تلاش کنید. در صورت تکرار خطا، بامدیر سامانه تماس بگیرید.

وقتی از خط فقر صحبت می‌شود منظور این است که خانوارهای با درآمدی کمتر از این مقدار در معرض سوء تغذیه قرار دارند.

رکورد معاملات مسکن نیز حریف رشد قیمت ملک نشد/ طرح انتقال پایتخت می‌تواند جلوی رشد قیمت مسکن را بگیرد؟

انتقاد اکبرپور از استقلال: آبروریزی است دفاع کنید و ببازید/ پاشازاده: هلدینگ سمیعی را هم کنار بگذارد

برخی از نکات این گزارش قابل تامل است. این گزارش می‌گوید که میزان مصرف کالری نیمی از جمعیت ایرانی‌ها در سال۱۴۰۱ کمتر از حد استاندارد (یعنی ۲۱۰۰کالری در روز) است.

صفحه اصلی » website اقتصاد » حذف کالری از سفره مردم،‌ دستاورد اقتصادی جمهوری اسلامی

به گزارش نوفه،بررسی آمار‌ها نشان می‌دهد که در یک دهه اخیر میانگین کالری مصرفی سرانه ایرانیان کاهش یافته و در سال ۱۴۰۱ به میزانی پایین‌تر از حداقل کالری مورد نیاز برای یک نفر رسیده است.

پخش زنده اخبار داغ ترین اخبار پربیننده‌ترین اخبار روز آخرین اخبار سیاسی ورزشی اقتصادی حوادث گوناگون تصویری سلامت جهان هنری ویدیویی

سیر کاهشی مصرف کالری در ایران/ مخاطرات اقتصادی سوءتغذیه چیست؟

بر اساس گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس، دو عامل در این روند، نقش اصلی را ایفا کرده‌اند؛ نخست اینکه خانوارها به‌ دلیل تورم بالای مواد غذایی و افزایش سایر هزینه‌ها نظیر مسکن، سعی کرده‌اند که مصرف غذایی خود را کاهش دهند.

در یک دهه اخیر تورم‌های بالا موجب شده قدرت اقتصادی ایرانیان کاهش یابد و این مساله روی سبد مصرفی آنان تاثیر زیادی گذاشته است. با‌این‌حال می‌توان گفت واکنش دهک‌های مختلف درآمدی نسبت به تورم مواد خوراکی متفاوت بوده است. این گزارش بیان می‌کند بیشترین واکنش به افزایش قیمت خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها متعلق به دهک‌های میانی درآمدی است. دهک‌های بالای درآمدی عمدتا دارای کالای بادوام و دارایی‌های مالی هستند. به همین دلیل این افراد توان بیشتری برای پوشش ریسک ناشی از تورم را دارند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *